Groepslessen

Om sporten leuk en afwisselend te houden hebben we een groot aanbod aan groepslessen. Want wij horen vaak dat samen bewegen inspirerend werkt. En het is een nog een mooie stok achter de deur voor de dagen dat jij eigenlijk niet zoveel zin hebt. Maar ben je eenmaal toch van de bank afgekomen dan staat er een gediplomeerde instructeur voor jou klaar om jou compleet in het zweet te werken. Heerlijk.

Drie mannen hardlopen op loopband bij Skulpt Fitness

Virtuele groepslessen

Lukt het je niet om naar de sportschool toe te komen, maar wil je wel graag sporten? Ook dan hebben we een oplossing. Wij bieden namelijk de virtuele lessen van Less Mills aan. Via Less Mills is het het mogelijk om digitaal allemaal verschillende soorten lessen te volgen. Kies je voor een full body workout met BodyPump. Een core training om de buikspieren goed aan te pakken. Of lekker dansen met SH’BAM. Niks is te gek.

Tijdens deze workouts van 15 tot 60 minuten word jij doormiddel van opzwepende muziek en een virtuele instructeur gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen. Heb je niet een topdag en wil je iets rustiger aan doen? Dit kan. Je bepaalt zelf het niveau. En de lessen worden nooit saai, want iedere drie maanden verandert de inhoud van de lessen.

Vraag een proefles aan
Groepsles dumbbell oefeningen bij Skulpt Fitness