Groepsles

Om sporten leuk en afwisselend te houden hebben we een groot aanbod aan Les Mills virtual groepslessen en spinningslessen. Want wij horen vaak dat samen bewegen inspirerend werkt. Tijdens deze lessen heb je een mooie stok achter de deur voor de dagen dat jij eigenlijk niet zoveel zin hebt. Maar ben je eenmaal toch van de bank afgekomen dan staat jou digitale instructeur voor jou klaar om jou compleet in het zweet te werken. Heerlijk.

Drie mannen hardlopen op loopband bij Skulpt Fitness

Virtuele groepslessen

Met de virtual groepslessen van Les Mills kan je alles uit je training halen. Onze brede groepslessen aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen wat is. Met fantastische muziek, professionele instructeurs en lessen op jou niveau. Elke 3 maanden komen er dan ook weer nieuwe lessen uit met vernieuwde muziek en nieuwe choreografie.

Wil je graag onze bodypump lessen volgen, een barbell-les op basis van het rep effect of heb je liever een van atletisch bewegen en kracht oefeningen dan moet je bij de bodyattack lessen zijn. Bij bodybalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je kan ook kennis maken met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Tijdens onze sh'bam lessen.

Wil je buikspieren trainen? Dat kan ook nog tijdens onze core lessen. De workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren).

Spinning

60 minuten klimmen, sprinten en kilometers maken. Klaar voor een stevige uitdaging? Stap dan op de fiets. Muziek aan. Licht uit. Elke week je eigen lat hoger leggen. Met de virtuele RPM lessen van Les Mills push jezelf tot het maximale. Beklimmingen en sprints jou instructeur help jou naar de finishlijn toe. Of fiets fiets je liever door de virtuele wereld met de lessen van the trip. Met the trip fiets je een andere dimensie in!

Je fietst door een futuristische wereld of stad. Vliegt over een digitale wielerbaan en wordt compleet deze wereld ingezogen. Doe je voor het eerste mee? Geen probleem. De instructeurs doen alle fietsbewegingen voor.

Groepsles dumbbell oefeningen bij Skulpt Fitness