Hyrox Small Group Training

Skulpt Fitness is erg trots op dat wij onszelf HYROX gym partner mogen noemen. Maar wat is Hyrox precies? Hyrox is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deze race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging en dit wordt 8 keer herhaald. Aan een functionele oefening kan je denken aan sled push en pull, farmer carry’s, wall balls, burpee broadway jumps en nog meer.

vrouw bezig met hyrox training in de Skulpt fitness gym

HYROX is een perfecte combinatie van conditie, kracht en het kan op eigen niveau uitgevoerd worden. Het maakt niet uit wat je sportachtergrond is. Het is een race voor elke sportliefhebber die er maar is. Wil je graag je algemene fitheid verbeteren of jezelf klaar stormen voor de HYROX events, dan is dit echt iets voor jou.

Onze HYROX lessen worden tijdens small group trainingen gegeven. Dit is een kleine groep mensen die 60 minuten onder begeleiding van onze personal coaches worden getraind. De HYROX Small Group Training worden gegeven op woensdag van 09.00 tot 10.00 en op zaterdag van 09.00 tot 10.00. Deze lessen vallen buiten onze andere fitnessabonnementen. Omdat er een aantal plaatsen beschikbaar zijn per training wordt er gebruik gemaakt van een reserveringssysteem. Alle leden van Skulpt Fitness kunnen gebruik maken van dit reserveringssysteem.

Geen lid van Skulpt Fitness en toch willen meedoen? Dat kan zeker druk op de knop maak een afspraak en wij houden een plek voor je vrij.

Geen lid van Skulpt Fitness en toch willen meedoen? Dat kan zeker druk op de knop maak een afspraak en wij houden een plek voor je vrij.

man bezig met hyrox training in de Skulpt fitness gym